NLP - Neurolinguïstisch programmeren coaches en opleidingen

NLP

NLP is is een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering. De grondleggers van NLP zijn John Grinder en Richard Bandler. NLP ontleende veel aan verschillende reeds bestaande psychologische stromingen en taal-theorieën, bijvoorbeeld hypnotherapie en gedragstherapie. De NLP-practitioners (mensen die NLP beoefenen en trainingen erin geven) beschouwen NLP als een eclectische psychologie, een samenwerkingsverband van in modellen en technieken vertaalde werkwijzen uit therapie en communicatie.

Doel van NLP

Het doel van neurolinguïstisch programmeren is om vaardigheden waarover een ervaren en succesvol persoon (expert) door jarenlange ervaring beschikt snel en efficiënt over te dragen.

Hieronder staan videos over NLP en daaronder kunt u zoeken naar een NLP therapeut bij u in de buurt.

NLP therapeuten en cursussen

Hieronder kunt u NLP therapeuten of cursussen zoeken bij u in de buurt door een locatie in te voeren (kies altijd 1 van de suggesties die verschijnen) en een afstand.

Naam

Eigenwijze coach Weert

Weert

Eric Kappert (1957) heeft veel ervaring als coach, als trainer en als opleider. Hij is tot 1992 een succesvolle ondernemer geweest. Sindsdien is hij ruim 20 jaar actief als trainer/coach. Gedurende die tijd volgde hij vele opleidingen in binnen- e......

Inge Dijks

Delfzijl

Neuro Linguistisch Programmeren (NLP); het woord lijkt te verwijzen naar computers. Maar het gaat over mensen, over hoe mensen denken en voelen en doen. Het gaat over hoe mensen zichzelf kunnen veranderen zodat ze zich prettiger voelen.
Ove......

NLP Den Bosch

Den Bosch

In een flow komen waarin alles vanzelf lijkt te gaan. Omdat je vooral doet wat het beste voor je is. Zodat je vanzelf ook het beste kunt geven. Je kunt het allemaal leren en je eigen maken. Door de combinatie van NLP en Systemisch werk en een erva......

Therapie Hilversum

Hilversum

Meditatie betekent letterlijk: in het midden staan. In meditatie leer je aanwezig te zijn in het midden van dat wat er is, zonder daarin mee te gaan.

Je richt de aandacht op de ruimte, het stille, het 'zijn' en wordt toeschouwer van d......

Trener

Den Haag

Neuro Linguïstisch Programmeren oftewel NLP is de studie naar succes, welk succes dat is, dat bepaal jij? NLP is reeds meer dan 30 jaar een belangrijke methodiek voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Nu kun je ook een complete NLP Practitioner......